CliŽnten aan het woord...

Hier vind je testimonials van een aantal van mijn cliŽnten.

 

Het zijn mensen net zoals jij die hun leven verbeterd hebben - gewoon door aktie te ondernemen. 

 

Wij hebben allemaal af en toe steun, advies, en inzicht nodig.  

satisfied coaching clients

Grip op het Leven, Vertrouwen, Zelfacceptatie, Rust vinden

"Toen ik voor het eerst bij Patrick binnenstapte was het eerste wat me opviel: de rust die hij uitstraalde.... en het was pas de start... van een prettige coaching waarin hij me liet zien hoe ik de negatieve gedachten die ik had, kon ombuigen. Onze paden kruisten zich op juiste moment.
 
Door Patrick heb ik meer vertrouwen gekregen, meer zelfcompassie en rust. Ik ben autonomer geworden. Daar ging het om. En dat is goud waard."
 
Levensrichting, Eigenwaarde, Faalangst


"Patrick is een flexibele coach die samen met mij heeft gezocht naar een traject op maat.  Zijn huiselijke praktijkruimte in het centrum van Rotterdam, is erg prettig. Verder vond ik het fijn dat je hem kan mailen, en dat we tijdens het gesprek notities en beelden samen konden bekijken op de TV.
 
Hoe heeft Patrick mij geholpen?
Door me te leren over hoe mijn hoofd werkt (gedachten, gevoelens, en gedrag) en daarna een concreet actieplan te maken.
 
Het boek dat Patrick heeft geschreven (in het engels) vind ik een goede en leerzame houvast voor de coaching".
 
Problemen op het werk, Stress, Last van leidinggevende  


"Ik maakte me veel zorg over werkproblemen en mijn prestaties. Mijn leidinggevende maakte het erg moeilijk voor mij. Ik was erg gestressd en bijna depri aan het worden. Patrick gaf mij veel steun op een rustige manier. Hij liet mij zien dat ik veel meer controle had over mijn leven dan ik besefte. Hij liet mij ook zien waar mijn angst echt vandaan kwam - en hoe ik het onder controle kon krijgen. Het gaat nu veel beter met mij. De inzicht die ik van Patrick heb gegreken  kan ik in de toekomst goed toepassen - ook voor andere problemen". 

Geen zelfvertrouwen, gebrek aan zelfdiscipline
  
"Mijn dochter moest afstuderen en had weinig zelfvertrouwen - en bovendien weinig discipline om te werken, zelfs niet in eigen belang. De sessies met Patrick hebben echt geholpen. In het begin had ze weerstand, maar later vond ze de sessies leuk. Haar zelfvertrouwen ten opzichte van school en vrienden is verbeterd. Bovendien had de school opgemerkt dat ze een veel betere houding aangenomen had qua discipline en werken. Ze was voor de meeste proefexamens gezakt, maar is nu voor de studie geslaagd. Mijn dochter is nu veel meer zelfverzekerd en pro-actief in het leven".     

De volgende cliŽnt?

Ben jij de volgende met een positief verhaal te vertellen?

 

Neem gerust en vrijblijvend contact op om er samen over jouw uitdagingen en dromen te praten.


Tot Ziens,

Patrick  
   
©2008-2017 PG Coaching | Life Coaching en Persoonlijke EffectiviteitsCoaching | Rhoon en Rotterdam